Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
Gezelligheid en service staan bij ons vanzelfsprekend bovenaan. Zowel het team in Den Haag, als het team van Nieuwkoop zet zich hier elke dag voor in. Je kunt bij hen zowel terecht voor goed styling advies als voor een luchtig praatje.

In Den Haag bestaat het team uit: Isabelle, Maxime , Mascha en Sander. In Nieuwkoop bestaat het team uit: Nadine, Rachel, Sharmila en Yvonne. Zij hebben allen een positieve instelling, een goed gevoel voor humor en zijn charmant. Iedereen helpt de klant zo goed mogelijk en het is het belangrijkste dat de klant tevreden naar huis gaat.

Johan is de oprichter van Timeless en zit al vanaf zijn achttiende in de kleding. In zijn jongere jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in de kleding industrie. Hij is medeoprichter van verschillende winkels geweest. Toen werd het tijd voor een eigen zaak! Drie jaar geleden opende Timeless Den Haag, een jaar later kwam een pand vrij op een van de mooiste plekken van Nieuwkoop. Deze kans kon hij niet laten gaan en zo gezegd, zo gedaan; Timeless Nieuwkoop!